marți, 25 ianuarie 2011

Balul Balurilor in Bacau!


Casa de Cultura Vasile Alecsandri si Consiliul Judetean al Elevilor Bacau vor organiza vineri, 11 februarie 2011, Balul Balurilor, eveniment care va arunca in competitie bobocii din liceele bacauane.

Pe langa elevii care vor participa la concursurile de miss si mister, spectatorii vor avea ocazia sa vada pe scena doua nume mari ale industriei muzicale romanesti: Guess Who si Grasul XXL.

Miercuri, 26 ianuarie, la Casa de Cultura va avea loc o discutie cu potentialii concurenti si o selectionare a lor. Biroul Executiv al CJE va fi prezent.

Biletele vor fi puse in vanzare prin consilierii educativi din fiecare scoala. Ca totul sa fie clar si in regula, CJE Bacau nu va fi implicat in procesul de distribuire a biletelor, ci doar in organizarea, jurizarea si promovarea balului.

Voi ce parere aveti despre acest bal? Eu zic ca e o idee buna. Ar trebui totusi sa se gandeasca din nou la artistii pe care vor sa-i aduca in Bacau.

3 comentarii:

Ar trebui sa se gandeasca la artistii care ii aduc la bal, desi e mult mai bine decat sa aduca pe cineva ca un no name de care nimeni nu a auzit... Dar imagineaza-ti ce va fi acolo, si cum se vor vinde bilete. Mai ales cum se vor vinde biletele.:|
Nici nu vreau sa-mi imaginez.

pai in ce costa acest bal?

si sunt sigur ca va fi o frauda mare la vanzarea biletelor:| daca nu va fi inseamna ca e o organizare perfecta>:D<
cine se ocupa de vanzarea biletelor?

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!