duminică, 29 mai 2011

Spectacol Backstage Boys in The Stage

Trupa de improvizatie “Backstage Boys” are placerea sa-I invite pe toti bacauanii la un super spectacol, duminica, 29 mai, la ora 20, in Club The Stage.
Membrii trupei sunt: Stefan Huluba, Vlad Mihu, Vlad Spilca, Catalin Cosarca, Sever Barzan si Iulian Sfircea.
Va asteptam cu drag duminica seara!
Intrare - 12 RON

Baietii nu se afla pentru prima data in “orasul lui Bacovia”.Au mai existat doua precedente, unul anul trecut, in cadrul festivalului de teatru pentru adolescenti “I. D. Fest” si al doilea, in luna ianuarie, intr-o alta locatie din oras.
De data aceasta, insa, Bacaul a fost inclus intr-un turneu mai mare alaturi de alte orase ca Timisoara, Sighisoara, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Focsani si Babadag.

Despre Backstage Boys

”Noi suntem Backstage Boys o trupă profesionistă de improvizţie. Pentru a vedea cel mai interactiv şi amuzant gen de show din lume trebuie să vii la una din reprezentaţiile noastre.
Backstage Boys creeză totul pentru prima oară în faţa spectatorilor. Este un spectacol captivant şi exlpoziv plin de idei şi creativitate. Nimic nu este regizat şi stabilit dinainte, totul porneşte de la iniţiativa publicului. Actorii, adică improvizatorii, creează pe loc, chiar în faţa ta, scene de teatru, cântece din orice stil muzical, vorbesc în orice limbă străină şi sunt pregătiţi să facă faţă oricărei situaţii. Nu avem niciun fel de regie, scenariu sau alte pregătiri. Totul se întâmplă chiar sub ochii tăi pentru prima si singura dată. Nu există două spectacole "Backstage Boys" asemănătoare.
Improvizatorii sunt la mâna ta. Tu hotărăşti ce să facă ei pe scenă! Publicul are rolul principal deoarece acesta da sugestiile improvizatorilor: spaţii, locuri în care să se desfăşoare scenele, calităţi-defecte, replici, titluri de cântece pe care aceştia să le improvizeze pe loc sau poţi vedea poveşti pe care ai vrut întotdeauna să le citeşti dar pe care nimeni nu s-a încumetat să le scrie. Şi dacă asta nu e de ajuns, află că poţi evolua alături de ei pe scenă!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!