joi, 19 mai 2011

Expozitie Foto si lansare carte coordonata de Monica Tatoiu @ Arena Mall

Din dorinta de a mai afla ce se mai intampla in Arena Mall, iata ca am dat pe site-ul lor peste doua noi evenimente. Este vorba de Expozitia Foto denumita "Politistii bacauani alaturi de comunitate" de la parter, expozitie care tine pana pe data de 15 iunie 2011 si care are intrarea libera si de lansarea cartii "Cele 4 dimensiuni ale feminităţii româneşti” (vol. 2) coordonată de Monica Tatoiu. Acest eveniment se va intampla pe data de 24 mai 2011, incepand cu orele 18:00 in Libraria Alexandria.

“Cele patru dimensiuni ale feminităţii româneşti” îşi propune să prezinte într-o manieră confesivă, personală, relaţiile esenţiale din viaţa unei femei: relaţia cu sine, cu familia, cu profesiunea şi cu divinitatea.
Într-o serie de eseuri scurte, cele 32 de autoare ale acestui volum privesc introspectiv existenţa lor de până acum, precum şi relaţiile cu cei din jur. Printre autoarele acestui volum se numara manechimul Valentina Pelinel, soprana Felicia Filip, femeia de afaceri Maria Grapini si scriitoarea Doina Rusti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!