joi, 24 martie 2011

Earth Hour in Bacau

Sambata, 26 martie, are loc evenimentul de talie internationala Earth Hour, editia 2011. Acest eveniment este o manifestare ce consta in protejarea planetei pe care traim prin stingerea luminilor si intreruperea tuturor aparatelor electrice pentru o ora. Daca in 2008 Romania a intrat in aceasta campanie, iata ca acum oamenii se concentreaza si pe plan local.
Bacaul este si el trecut pe lista, figurand cu urmatoarele activitati:

Pe 26 martie 2011,invităm toata lumea, indiferent de vârstă, să participe la urmatoarele evenimente:

Ora 12.00: Marşul bicicletelor prin care vom promova atât Earth Hour cât și efectele pozitive (asupra sănătății și mediului) ale mersului cu bicicleta. Actiunea are rolul de a transmite autoritatilor, publicului si presei faptul ca, mobilitatea urbana durabila nu poate fi conceputa intr-un oras modern fara utili...zarea frecventa a bicicletei ca mijloc de transport si alternativa pentru automobil. Dincolo de acest scop marșul va fi și o ocazie de întâlnire și cunoastere a bicicliştilor bacăuani.

Ora 20.30: Adunarea în faţa Casei de Cultură pentru sărbătorirea propriu zisă a evenimentului.Organizatorii vă promit o seară plăcută în compania trupei de tineri talentaţi “In the Spot” care vor propune un program de teatru experimental precum şi o serie întreagă de activităţi menite să destindă, să îi ajute pe participanți să socializeze cu scopul declarat de a renunţa pentru o oră la consumul de energie electrică. De asemeni vom saluta inchiderea luminilor din centru cu sunete de chitara si jocuri energizante.

Daca ați găsit interesante aceste rânduri haideți Sâmbata 26 Martie ora 16.00 să pedalam impreuna urmand ca seara în intervalul 20.30 – 21.30 să ne destindem împreună la lumina lumanarilor. Invitam pe toti cei interesati sa ni se alature cu o lumanare pentru a sarbatori Earth Hour la fel ca in marile orase ale lumii. PARTICIPA SI TU!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!