marți, 22 martie 2011

Coca Cola - 24 Hours Music Session - Maroon 5

Probabil ca multi dintre voi ati auzit de evenimentul online Coca-Cola 24 Hours Music Session. Iata ca astazi, 22 martie 2010, cei de la Maroon 5 vor creea o piesa de la cap la coada, intr-un studio plin de tehnologie de ultima generatie atat materie de muzica cat si in materie de live streaming din Londra. Partea si mai interesanta, pe langa faptul ca baietii vor face un live streaming, este ca voi puteti lua contactul si cu cele doua persoane care se afla acolo. Este vorba de doi bloggeri: Edi Enache, din partea blogului muzical Monden.info si bacauanul nostru, Cristian Ghinghes (Kristofer93). Acestia doi vor face un live blogging pe aceasta tema si va vor relata live, de la fata locului impresiile despre trupa, despre tot ceea ce se petrece acolo, emotiile pe care le au in cazul acestei oportunitati dar si poze cu cei din trupa, cu studio-ul, etc. In Londra a mai mers o fata, Lavinia, castigatoare a concursului pentru fani organizat de Coca-Cola.

Voi puteti lua contact cu trupa si puteti pune intrebari pe Twitter folosind tag-ul #WithMaroon5 si pe Facebook. Puteti lasa mesaje trupei, mesaje care vor fi citite de pe un wall interesant, ce le permite celor aflati acolo dar mai ales trupei sa le vizualizeze si sa afle si de la cine le-au primit. Pana acum, pot spune din ce am ascultat si din ce ne-au relatat cei doi bloggeri romani prezenti acolo ca piesa a fost decisa din punct de vedere al liniei melodice. Acum (11:43 RO) baietii lucreaza la partea de percutie melodiei. Pe internet este foarte discutata acest eveniment si se creeaza subiecte, in special pe Twitter, despre orice aspect al acestuia : cum se va numi melodia, cand o vor termina, ce mancare ar fi buna pentru cina chitaristului, etc.

Parerea mea este ca acest eveniment este foarte interesant, pentru ca implica foarte multi oamenii din toata lumea, oameni care se afla acolo sau care urmaresc de pe internet, oameni care au ocazia sa vada modul de desfasurare ale unei trupe mari si cunoscute in conditii optime.
Mai sunt 19 ore de live streaming cu trupa Maroon 5 pe care le puteti urmari AICI, alaturi numerosii fani din mai mult de 115 tari ale lumii care o fac deja!


Pozele sunt optinute prin PrintScreen de pe site-ul unde este are loc live streaming-ul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!