vineri, 17 decembrie 2010

Poze: Spectacol caritabil pentru Mihaita - "Glasul Inimii"- Buhusi

Asa cum v-am mai spus, elevii si fostii elevi ai Colegiului Tehnic "Ion Borcea" din Buhusi au organizat un spactacol caritabil pentru Mihaita.

Pentru inceput, as vrea sa spun ca sunt foarte impresionat, atat de spactacol, cat si de motivatia si munca pe care au depus-o in realizarea acestuia. Au fost o multime de elevi si fosti elevi ai colegiului, care au dansat, au cantat, au jucat mici piese te teatru, in general au binedispus publicul.

A fost un spectacol nemaipomenit,cu foarte mici probleme tehnice si foarte multe numere. Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul s-au aratat cate putin din fiecare: si dans, si cantec, si actorie. Totul a inceput cu un film despre si cu Mihaita, pus la punct tot de catre elevii colegiului.
Un alt lucru ce m-a impresionat foarte mult a fost numarul mare de spectatori. Sala a fost plina pana la refuz, oamenii stand pana si in picioare. Au fost chiar si oameni care au cumparat biletul, au donat ceva si au plecat, dorind doar sa ofere un mic dar lui Mihaita.
Locuitorii Buhusului au demonstrat ieri ca au un suflet foarte mare si pentru acest lucru sunt cu totii de laudat!
Emotionata pe parcursul reprezentarii, doamna Badita, mama lui Mihaita, a izbucnit in lacrimi la sfarsit, fiind vizibil impresionata.
Ieri am facut cunostinta si cu Mihaita. Mi s-a parut un copil foarte inteligent si consider ca sunt sanse foarte mari ca el sa se recupereze. Sa speram ca acest lucru se va intampla, iar gestul celor de la Colegiul Tehnic "Ion Borcea" conteaza foarte mult in realizarea acestui lucru! Felicitari pentru o asemenea initiativa!


1 comentarii:

hai salut nu te intereseaza un schimb de link cu blogul meu www.octa-design.blogspot.com daca da te astept cu un comentariu pe blog sa te pun in blogroll

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!