luni, 13 decembrie 2010

Ansamblul Coral "Vasile Alecsandri" a colindat batranii Bacaului!

Dupa Lecturi Urbane, am plecat astazi la drum alaturi de Ansamblul Coral "Vasile Alecsandri", condus de profesorul de muzica Irina Negrea. Acestia s-au hotarat, ca in fiecare an, sa mearga la caminul de persoane varstice din Bacau pentru a le aduce o alinare batranilor ce duc o viata nu tocmai usoara, prin colinde, urari de bine si chiar prin cateva pachetele pregatite de catre acestia.
Desi a fost un spatiu restrans, acest lucru nu i-a oprit pe colindatori, care au cantat la fiecare dintre cele 5 etaje ale caminului. Aceasta initiativa a doamnei Irina Negrea si a celor aproximativ 40 de elevi ce fac parte din cor este de laudat, mai ales pentru scopul acesteia, acela de a-i face pe batrani sa nu se simta singuri si uitati in perioada sarbatorilor Craciun.

Imediat dupe ce acestia au terminat de cantat, copiii clasei a V-a din acelasi colegiu, au impartit varstnicilor, la initiativa doamnei diriginte Ramona Gavriloaia, pachete cu fructe si dulciuri. M-au impresionat in mod placut bucuria si motivatia cu care cei mici imparteau darurile, iar lacrimile si zambetele celor de acolo, cred eu, sunt de nepretuit. Felicitari pentru un asemenea gest!



1 comentarii:

Faceam si noi asta in generala ;))

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!