duminică, 17 octombrie 2010

Retrospectiva, Stiinta Bacau - HCM Constanta


Astazi, incepand cu ora 11:00, a avut loc meciul de handbal masculin dintre Stiinta Municipal Dedeman Bacau si HCM Constanta.

Prima repriza (17-13) : Stiinta a inceput in forta, impulsionata si de cei aproximativ 1800 de spectatori prezenti in Sala Sporturilor. Dupa primele 10 minute, Bacaul a mai redus din turatie, permitandu-le oaspetilor sa preia avantajul. Treziti la realitate, elevii pregatiti de Gabriel Armanu si-au respectat blazonul, in urmatoarele minute primind doar 2 goluri datorita unei prestatii de exceptie a lui Raducu Tamas, portarul bacauan.

A II-a repriza (29-25) : Intr-o atmosfera incendiara, Stiinta s-a avantat pe contraatac si, gratie unor actiuni proprii de mare rafinament, pana in minutul 42 au reusit sa se distanteze la 5 goluri. S-au petrecut si cateva ciocniri mai brutale intre jucatorii celor 2 tabere, probabil datorita tensiunii ridicate din teren, dar si unele erori de arbitraj impotriva echipei din Bacau, Constantin Din si Sorin Dinu avand o prestatie dezamagitoare. Astfel a urmat o revenire brusca a constantenilor si o serie de ratari monumentale ale gazdelor, ocaziile razbunandu-se si facand ca tabela de marcaj sa arate un scor egal, 22-22.

In consecinta, urmatoarele 10 minute au fost fara gol marcat, antrenorul Stiintei, Gabriel Armanu apeland la Time-Out, la finele acestuia bacauanii reintrand pe teren mult mai motivati. In minutul 54, Baiceanu (HCM) si-a atras antipatia publicului datorita unui gest nesportiv, dupa ce a aruncat mingea in poarta nerespectand decizia arbitrilor de a acorda posesia gazdelor, fapt penalizat de unul din spectatori prin aruncarea unei brichete. In ultimele minute Stiinta a atacat fara intrerupere, totul petrecandu-se in uralele miilor de spectatori incantati de prestatia echipei favorite, gazdele reusind sa se impuna in final la 4 goluri diferenta.

Scor final: Stiinta Bacau 29 - HCM Constanta 25



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!