duminică, 17 octombrie 2010

Poze concert Messy Meex - Dublin Irish Pub



Ieri seara a avut loc in Dublin Irish Pub concertul cu trupa Messy Meex despre care va vorbeam. Muzica live buna, atmosfera faina si nelipsita bere au fost ingredientele unei seri nemaipomenite, organizate de trupa Messy Meex. La asta s-au adaugat partea de karaoke, lucru care a amuzat publicul si care a adus si diferite premii, in functie de melodia pe care au cantat-o participantii. Petrecerea s-a auzit de departe, astfel incat pana si o mireasa a venit pe neasteptate impreuna cu prietenii, pentru a petrece cateva minute alaturi de cei aflati acolo. Asa cum v-am mai spus, concertul a fost compus din trei parti: partea de cover-uri, partea cu melodii proprii si partea de karaoke. Mai jos aveti mai multe poze cu cei din trupa, cu participantii la karaoke dar si cu mireasa. Felicitari trupei pentru un concert fain si sper ca in viitor sa mai faca astfel de concerte. Voi ce parere aveti? V-a placut?


15 comentarii:

Bestiala seara:X:X sperăm ca si urmatoarele concerte sa se ridice la nivelul acestuia:>:X

bravo bravo bravo! geniala seara , organizare foarte buna si muzica exceptionala. felicitari messy meex!!!!!

multumim partenerilooor mediaaaa ! >:D<

Prea tare a fost! Daca o sa mai faca concerte, sigur voi fi acolo :))

super concert !!! sunt foarte mandra de ei.. abia astept urmatorul concert :D felicitari!!!

felicitari messy meex!!!!
a fost o seara superba...:)

felicitari Messy Meex!!!!!!!!!

BRAVO SI VA ASTEPTAM CU O LANSARE DE ALBUM!

A fost o seara de neuitat..asteptam cu nerabdare urmatorul concert

Good solution about drums! keep going! Congratulations!!

Super Duper :x:x:x la mai mare MessyMeex !!

O seara de exceptie!Muzica buna,antren si gazdele de nota 10. Felicitari Messy Meex!!!! Bravo voua! Ne vedem la urmatorul concert!Multumiri tuturor inclusiv celor din media pt. promovare.

A fost o seara incendiara!!!Muzica, antren,organizare si gazde toate de nota 10.FELICITARII MESSY MEEX! SUNT FOARTE MANDRA DE VOI!.Astept cu nerabdare urmatorul concert.Multumim partenerilor media pentru promovare.

Trupa tareeeee !!!!! Super concert neneeeeeeeeeeee !!!!!!! Va dati seama, pana si nunta a venit la ei, puteti sa ma credeti deoarece am fost de fata si va garantez celor care nu ati participat, ca ati avut de pierdut. Oricum sper sa mai concerteze si sa aveti si voi ocazia sa mergeti. Nu vet

Tareeeee !!!! Trupa fffff tare neneeeeeeeeeeeee !!!!!! Va imaginati, pana si nunta a venit la ei !!!!!!! Am fost de fata si va garantez celor care nu ati participat ca, ati avut de pierdut !!!!!! Sper sa mai concerteze si sa va convingeti ca am dreptate !!!!! Eu, sigur am sa merg din nou sa ii vad. Merita, pe cuvant !!!!

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!