duminică, 17 octombrie 2010

Ajutati-l pe Mihaita!



Mihai Marin Badita este un baietel in varsta de 7 ani si locuieste impreuna cu mama si fratele mai mare in orasul Buhusi, judetul Bacau. La varsta de numai 2 ani, Mihai a fost diagnosticat cu autism infantil de catre Clinica de Psihiatrie Infantila Cluj-Napoca. Cu greu, mama acestuia a reusit sa obtina un loc la fundatia "Cristi's Outreach Program" din Barlad unde au locuit o perioada de 2 ani. Reintors la Buhusi datorita dificultatilor financiare ale familiei, Mihaita face terapie acum... 2 ore pe saptamana la un centru din Buhusi, insa fara specialisti (este ca si cum nu ar face deloc) . El are nevoie de 20 de ore la fundatia din Bacau, numita BETANIA. Aici are posibilitatea sa lucreze alaturi de specialisti, lucru foarte benefic pentru viitorul baiatului. Sa ajunga la aceasta fundatie pare un vis (datorita dificultatilor financiare) . Spun asta pentru ca intreaga familie se descurca doar din salariul mamei ( de asistent personal de 450 de RON ).
Mihaita are evoie de:
- Taxa lunara pentru Fundatia BETANIA, in valoare de 400 RON.
- Transportul din Buhusi pana in Bacau.
- De asemenea, orice lucru benefic pentru Mihaita, este binevenit.

Cei care vor sa-l ajute pe Mihaita pot face donatii in contul deschis la BCR, sucursala Buhusi, judetul Bacau, pe numele Badita Mihaela:


Cont (RON): RO69 RNCB 0502 0511 0702 0001
Numarul de telefon: 0743 36.37.06


Asadar, oricine este dispus sa ajute cu o suma oricat de mica, este rugat sa nu mai stea pe ganduri si sa il ajute pe Mihaita !!!

Jos aveti certificatul de nastere, cartificatul de handicap (nu este cel actual), si cel medical.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!