duminică, 15 august 2010

Poze Serbarile Timisoreana Bacau 2010 - Ziua 2

S-a incheiat si a doua zi a Serbarilor Timisoreana 2010 Bacau. Invitatii serii au fost trupa Zero si trupa Holograf. A fost o seara incendiara, chiar mai buna decat prima in prima zi a Serbarilor. Mult mai multa lume a dat curs acestor Serbari pentru a asculta o muzica buna si a bea o bere tot la fel de buna. Nu au lipsit din aceasta seara si jocurile, care au adus prilej de incantare si distractie si de ce nu, premii constand in bere.



Cei de la Zero au fost incantati de publicul bacauan. Si de aceasta data, acestia au incercat sa-i gaseasca o pretendenta lui Alex, bateristul trupei. Daca s-a infiripat ceva vedem la urmatoarea vizita a baietilor in Bacau.


Baietii de la Zero nu au fost singurii impresionati de public. Cei de la Holograf au fost rechemati pe scena de trei ori. Baietii au cantat hituri celebre precum : "Ti-am dat un inel", "Primavara incepe cu tine", "Romeo si Julieta", "Si baietii plang cateodata". In cocluzie pot spune ca a fost o seara nemaipomenita. Mai jos aveti un slide cu pozele facute in aceasta zi. Maine, in ultima zi a Serbarilor Timisoreana, urmeaza Best of Pasarea Colibri.


1 comentarii:

Foarte tari pozele.
Astept sa le vad si pe cele din seara asta.
Multa bafta in continuare!

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!