sâmbătă, 17 iulie 2010

Romanian Top Hits 2010 - News


Romanian Top Hits este deja un eveniment emblema pentru intreaga tara si nu doar pentru orasul Bacau. El a devenit astfel un eveniment muzical important, alaturi de Romanian Music Awards, eveniment ce a avut loc acum o saptamana in Craiova.

Dorina de la Mega Bacau ne informeaza in legatura cu evenimentul RTH ca Dan Leonte a pus la punct scenotehnica, rezervarile la Hotelul Dumbrava sunt facute pentru data de 31 iulie si cel mai important, 12-13 trupe si interpreti si-au confirmat deja participarea la acest eveniment. In plus , TVR-ul a aprobat si el faptul ca va difuza acest spectacol. Atunci, care e problema?

Ei bine, problema este urmatoarea: Primaria Bacaului nu a dat acordul in privinta bugetului solicitat: 100.000 de euro. Cautand un sponsor, managerul este in asteptare si are si un al doilea plan in ceea ce priveste locatia desfasurarii RTH : Costinesti-Ring, Mamaia-Parcarea Restaurantului Rex. Chiar si cu aceste lucruri si cu faptul ca si Hunedoara a inaitat o oferta in atentia producatorului, Bacaul are totusi un as in maneca: Dan Leonte s-a nascut aici...

Asadar, spera ca , in ciuda problemelor de organizare si celor economice, Romanian Top Hits sa mai aiba si anul acesta loc, si sa fie macar pe masura a ceea ce s-a intamplat anul trecut, nu ca la Craiova, unde am vazut o evidenta decadere a organizarii si a tot ce s-a intamplat acolo.
Sursa foto : Divercity Cafe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!