sâmbătă, 19 februarie 2011

Un bacauan a cucerit juriul "Romanii au talent"


Asa cum multi dintre voi stiti, ieri a fost prima emisiune a noului proiect marca ProTV, "Romanii au talent". Eu personal am vazut pentru prima data acest format de emisiune acum un an pe Youtube si se numea "Britain's got talent".

In varsta de 15 ani, Narcis Iustin Ianau este un tanar bacauan, elev in clasa a IX-a in Liceul de Arte "George Apostu". A venit la aceasta emisiune pentru a-i demonstra mamei sale ca are o voce minunata si pentru a canta la scena deschisa. Desi timid la inceput, Narcis a uimit atat juriul cat si publicul, aceasta fiind defapt si principala proba pe care fiecare concurent al preselectiilor a trebuit sa o treaca. Andra, reprezentanta sexului frumos a juriului "Romanii au talent" l-a aplaudat si ia spus: "Ne-ai socat intr-un mod extrem de placut. Canti minunat".
Astfel, cucerind oamenii cu vocea sa de contratenor pe care a valorificat-o fara nicio ora de canto in spate, Narcis a primit cei trei de "DA" si urmeaza sa mearga mai departe in aceasta mare competitie, a carui premiu este in valoare de 120.000 de euro. Noi ii uram succes atat in cadrul acestui concurs dar si in intreaga sa cariera!


Vezi mai multe pe Romanii au talent

2 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!