duminică, 27 februarie 2011

Concert Negative Core Project si Open Fire @Subway Pub

MetalSupport, Stay Metal Forever si Subway va invita vineri 4 martie, ora 20, la concert Negative Core Project si Open Fire. Intrarea 10 lei.

Negative Core Project a luat nastere sub numele de "Artillery" in decembrie 2006 si era format din Gabi Toma, Laurentiu Ifteme, Vali Ionescu si George. In urmatoarea perioada trupa va trece prin cateva schimbari de componenta, isi schimba numele in "TARANTULA" si reuseste sa isi definitiveze stilul. In 2009 incep sa colaboreze cu Stay Metal Forever, astfel avand o multitudine de concerte. In noiembrie 2010 isi schimba numele in "Negative Core Project", continuand colaborarea cu Stay Metal Forever si suferind din nou schimbari de componenta, dar pastrandu-si in mare parte stilul. Componenta actuala a trupei este: Filip " Flip " Brunet, Gabriel " Gabi " Dima, Adi Comorasu, Victor " Vic " Badila, Tudor " Bulan " Scanteie, Bogdan " Blida " Blidarescu.

Open Fire este o trupa din Iasi formata in 2005. Pana acum au scos pe piata un EP in anul 2007, limitat la 100 de copii si au avut numeroase concerte in tara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!