vineri, 10 iunie 2011

Festivalul de Muzica Acustica - Editia a II-a - Impresii

Astazi, 9 iunie 2011, incepand cu orele 12:00 a avut loc un eveniment ce se vrea a deveni o traditie printre liceeni: Festivalul de Muzica Acustica - Editia a II-a. Ca si in anul trecut, festivalul a fost organizat in Colegiul National „Vasile Alecsandri” Bacau. Ideea de a organiza acest eveniment a inceput acum un an, cand elevii colegiului si-au exprimat dorinta de a canta live, la manifestarile din liceu si nu numai. Noi vrem sa promovam muzica buna, de calitate, o muzica pe care nu multi o mai apreciaza dar pe care toti pot invata sa o aprecieze, intr-o atmosfera prietenoasa, fara prea multe pretentii. Un numar de 14 participanti au intrat in competitie pentru cele doua trofee puse la bataie dar si pentru voucher-ul de 100 de RON din partea Rock It Pub si biletul la concertul Deliric din 17 iunie din The Stage, oferit prin Gabriel Postolache. De asemenea, participantii si nu numai au primit cate o sticla de suc din partea Subway Pub. Toti participantii la eveniment vor primi diplome.

Trupa bacauana SPIT a incantat publicul in deschidere dar si pe parcursul intregului festival. Acesta a fost unul numeros, lucru pentru care ii multumim si domnului director Vasile Cautiş pentru ingaduinta fata de programul din aceasta zi, dar pentru tot sprijinul acordat. Lumea a inteles mesajul nostru si obiectivele propuse, credem noi, au fost atinse. Am reusit sa promovam tinerile talente bacauane, sa promovam muzica live si de calitate si pentru acest lucru le multumim tuturor participantilor. De asemenea, elevii au avut ocazia de a se cunoaste, de a schimba idei, impresii, ascultand muzica de calitate.

Premii:



Trofee: Andrei Măgurianu; Bogdan Savin
Premiul I : Alice Moaleş; Irina Horvat.
Premiul al II-lea : Livia Coşniţă si Ştefan Fechet
Premiul al III-lea : Sebastian Roman
Mentiune1 : George Airinei si Ioana Nicolau
Mentiune2: Alexandru Zaharia si Alexandra Muscaru
Cea mai buna formatie: Răzvan Chiriac si Denis Cântea ( voucher de 100 Ron la un Rock It Pub)
Premiu de spontaneitate: Anca Condurache ( bilet la concert Deliric in The Stage)

Pe scena nu au urcat doar elevi din colegiul nostru. Au cantat si elevi din Liceul de Arta „George Apostu”, Colegiul National „ Gheorghe Vranceanu”, Colegiul Tehnic de Comunicatii „ N.V. Karpen” si Colegiul „Henri Coanda”.

Organizatorii acestui eveniment au fost elevii Baciu Georgiana - Simona ( IX G) si Biţa Adrian Constantin ( XI A). Acestia au fost coordonati de prof. Marinescu Georgeta.

Juriul a fost format din 5 profesori ai colegiului: Inspector Irina Negrea ( Presedinte), Prof. Marinescu Georgeta, Prof. Jugariu Oana, Prof. Teona Codreanu si Prof. Gavriloaie Ramona.

Partenri media: Desteptarea, Ziarul de Bacau, Bacaul pe Net, Ghidul Bacaului, Criticati.ro, Talentirosit.com, MegaBacau si Antena 1 Bacau.

Sponsori: The Stage, Subway Pub, Rock It Pub si Omega BC Communications.

Le multumim tuturor pentru prezenta si va asteptam si la editia a III-a a Festivalului de Muzica Acustica!


Fotografiile vor fi postate in cursul zilei de maine!

8 comentarii:

a fost super.......mi-a placut.....a fost BESTIAL

Trupa Spit ati fost foarte tari...mai ales tipul de la chitara care simtea muzica ;))

a fost super..sunt din alecsandri si am fost prezenta........ati fost BESTIALI mai ales trupa SPIT (mai mult pentru asta am venit) :D
sunteti cei mai tari :*
msv :*

solistul de la spit a fost bestial te pup dulce adi :*:*:*

solistul de la spit a fost bestial esti cel mai tare adi te pup dulce:*

Multumim mult pentru aprecieri!

Nu avem cine stie ce poze, din pacate. Probleme tehnice. Speram maine sau poimaine.

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!