marți, 7 iunie 2011

Festivalul de Muzica Acustica - Editia a II-a Bacau

Joi, 9 iunie 2011, la ora 11:30 va avea loc Festivalul de Muzica Acustica - Editia a II - a din Colegiul National "Vasile Alecsandri" Bacau. Ideea festivalului a pornit de la faptul ca elevii liceului si-au exprimat pasiunea pentru muzica vocal-instrumentala in diferitele activitati din cadrul colegiului. Editia intai a fost un succes, in ciuda conditiilor meteo nefavorabile, lucru care ne-a bucurat enorm.

Din cadrul editiei trecute:
http://bacaulpenet.blogspot.com/2010/06/festvalul-de-muzica-acustica-editia-i.html '
http://www.desteptarea.ro/primul-festival-acustic-din-bacau.html
http://tvbacau.desteptarea.ro/primul-festival-acustic.html

Festivalul va fi organizat exact ca si anul trecut, sub forma unei competitii CU PREMII. Asteptam elevi din toate liceele din Bacau sa participe fie ca spectatori, fie sa concureze. Premiile constau in:

- un bilet la concertul trupei Deliric ce va avea loc in The Stage pe data de 17 iunie;
- doua trofee
- diplome
- un premiu surpriza din partea Rock It Pub

Concurentii trebuie sa aiba intre 14 si 19 ani, sa fie elevi in Bacau. Se pot inscrie fie solo, fie ca grup. Daca te inscrii solo, trebuie sa canti vocal si la un instrument. Daca te inscrii cu cineva, e de ajuns ca unul dintre voi sa cante vocal si celalalt instrumental, sau amandoi si vocal si instrumental, nu conteaza. Ideea e sa se auda o voce si unul sau mai multe instrumente LIVE. Inscrierile se fac la Adrian Bita de la a XI-a A (0746351813) si la Georgiana Baciu de la a IX-a G (0728809020) sau printr-un mesaj pe Facebook trimis unuia dintre cei 2, precizand numele, clasa, liceul si melodiile pe care le vei canta. Aveti voie cu maxim 2 melodii, fiecare avand maxim 4 minute.

Fiecare concurent se va racori cu o sticla de suc oferita de Subway Pub.

Va asteptam in curtea Colegiului National "Vasile Alecsandri" in numar cat mai mare. Nu va fi un eveniment pompos, datorita faptului ca festivalul este pentru voi, ca sa va afirmati, sa cantati si sa ascultati muzica de calitate LIVE. Fara emotii, fara stres. Doar cateva ore de relaxare.

Va canta in deschidere trupa SPIT, o noua trupa bacauana!

Ne vedem acolo!

Parteneri media: ZiaruldeBacau.ro, Talentirosit.com, GhidulBacaului.ro, Desteptarea.ro, Criticati.ro, MegaBacau si BacaulpeNet.

Sponsori: Subway Pub, Rock It Pub, The Stage Pub si Omega BC Communications

1 comentarii:

Eu spun ca si editia din acest an a fost un succes.Felicitari participantilor si mai ales organizatorilor!!

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!