miercuri, 24 noiembrie 2010

Preselectie pentru teatru - Colegiul National "Vasile Alecsandri"

Adrian Gazdaru, directorul general al Teatrului Municipal Bacovia, a organizat in zilele de marti, 23 noiembrie si miercuri, 24 noiembrie o preselectie printre elevii Colegiului National "Vasile Alecsandri".

Scopul acestei preselectii este de a alege un numar de elevi, cei mai talentati dintre ei, pentru a urma un curs de actorie, tot cu domnul Adrian Gazdaru. Acestia au trebuit sa treaca printr-o proba destul de usoara, dar care i-a ajutat foarte mult sa-si demonstreze calitatile actoricesti. Astfel, au fost alesi 37 de copii (liceu) si 27 de copii (gimnaziu), care vor lua parte la aceste cursuri si care, pe viitor, vor avea posibilitatea sa joace in piese de teatru jucate pe scena Teatrului Municipal Bacovia. De asemenea, elevii vor putea face si figuratie in piesele principale ale actorilor de la teatru. Daca totul merge bine si acestia dau dovada de talent, ambitie si perseverenta, vor avea ocazia chiar sa participe si la festivaluri de teatru din tara.

Felicitari celor 37 de elevi pentru ca au fost selectionati dar si domnului Adrian Gazdaru, pentru o asemenea initiativa!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!