sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Revelion INFERNO 2011 - Comunicat de presa + Preview


04. NOV. 2010 INFERNO – NEW YEAR EVE’S 2011 – LIVE SHOW DJ’S!

Daca pentru acest sfarsit de an s-a anuntat WHITE SENSATION intre timp acesta fiind anulat in Romania, site-ul oficial al Premiilor Muzicale ROMANIAN TOP HITS,
www.romaniantophits.ro anunta ca Bacaul va gazdui megaparty-ul INFERNO – NEW YEAR EVE’S 2011 – LIVE SHOW DJ’S!
Intr-o locatie imensa, Sala de Atletism Bacau, sunt asteptati in noaptea de 31 decembrie 2010 peste 5000 de participanti alaturi de cei mai buni artisti si dj din Romania. Va fi un sfarsit de an incendiar asemanator cu cele din marile capitale ale lumii. Show-ul va fi unul grandios si nu va trebui sa rateze nimeni evenimentul dance al sfarsitului de an. Laserele, strobo-urile, efectele speciale si pirotehnice, ecranele, luminile si sunetul, vor intregi scenotehnica creata special pentru un show INFERNO. Bauturile si sampania vor fi ingredintele nelipsite ale serii. Line-upul va fi unul de exceptie nelipsind Special Guest Star-uri.
Bilete vor fi puse in vanzare din data de 10 nov. 2010 pe site-ul oficial al manifestarii
www.romaniantophits.ro Pretul biletelor va fi intre 50 ron si 200 ron, categoria GOLD si categoria VIP. Ca oferta speciala va fi introdusa promotional categoria PROMO pentru primele 200 de bilete. Acestea vor avea rangul de bilet GOLD. La intrare bautura va fi GRATIS. Cumparatorii de bilete VIP vor avea locul rezervat.
Clubb-erilor din tara, la cerere li se vor face rezervari la hotelurile din Bacau. Accesul la eveniment se va face pe baza regulilor de acces impuse de INFERNO –TEAM, acestea putand fi consultate din timp la rubrica INFORMATII UTILE de pe site-ul oficial.
INFERNO – TEAM


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!