luni, 12 decembrie 2011

Bacaul ramane cu doua reprezentante la show-ul Vocea Romaniei!

Prima editie a show-ului muzical de pe ProTV numit Vocea Romaniei se aproprie de sfarsit. Daca la inceput, la emisiunile live, fiecare dintre cei 4 antrenori aveau cate 12 concurenti, putem observa acum ca au mai ramas 12 concurenti, cate 3 pentru fiecare dintre antrenori.
Bacauanii se pot bucura insa de prezenta celor doua concurente din acest oras, ramase inca in cursa pentru castigarea titlului de Vocea Romaniei. Este vorba despre Alexandra Craescu (echipa Loredana Groza) si Irina Tanase (echipa Horia Brenciu). Noi le uram bafta amandurora!
 
ALEXANDRA CRAESCU: Prima oara a urcat pe scena la varsta de 10 ani, la Zilele Orasului Moinesti, fiind trimisa de invatatoare ei ca reprezentant al Clubului Elevilor. Experienta a fost una marcanta pentru ca a avut emotii incredibil de mari, insa a fost si momentul in care "microbul" muzicii a cucerit-o definitiv.Alexandra a absolvit de curand cursurile Facultatii Spiru Haret- Pedagogie Muzicala. Are o trupa de cover-uri, face parte din grupul de backing vocals al lui Stefan Banica Jr. si de curand este colaborator la Teatrul de Opereta.

IRINA TANASE: Irina a urmat Liceul de Arte din Bacau. Acum 14 ani a invatat sa cante la pian, a facut canto classic, jazz si muzica usoara. A terminat Conservatorul din Iasi, iar acum a finalizat Masterul la UNMB.
Talentul muzical l-a mostenit de la tatal ei, care este pianist. Mai are o sora si doi frati, ea fiind cea mai mare dintre ei. Spera ca odata cu participarea la "Vocea Romaniei" sa fie descoperita ca artista si sa ramana in lumea muzicii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!