marți, 2 august 2011

Edward Maya si Robert Ramirez - invitatii speciali ai Galei Romanian Top Hits 2011

Mai este putin si cea de-a 5-a editie a Galei Romanian Top Hits va avea loc. Mai exact, mai sunt 2 zile, 6 ore si 50 de minute.Voi inca va mai puteti vota artistii preferati aici, pana in data de 4 august 2011, orele 24:00 Pentru cele 2 zile de show din Piata Tricolorului din Bacau organizatorii au pregatit si niste momente speciale. Este vorba despre invitatii speciali ai evenimentului: Edward Maya, unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani in afara si Robert Ramirez, un artist cunoscut din Spania.
Alaturi de cei doi, vor urca pe scena multi dintre artistii romani. Printre ei ii gasim pe:
Stefan Banica JR, Sistem, Deep Central, Xonia, Andra, Puya, Anda Adam, Antract, Animal X, Dj Sava, Fly Project, Vunk, Narcotic Sound, Alessia, Jimmy Dubb, Ellie Withe, Sonny Flame, Crush & Alexandra Ungureanu, Naguale .

Toti acestia vor sosi la eveniment in limuzine si vor participa la show-ul Covorului Rosu in jurul orelor 20:30, ce consta intr-o prezentare de moda Sonia Trifan. Fiecare dintre cele doua seri se va incheia cu un Vip Official Aftershow Party organizat in cortul amplasat in parcarea de la stadion.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!