duminică, 24 aprilie 2011

Fotoreportaj Seara de Inviere 2011 - Bacau

Un amestec de credinta, sarbatoare, si comercial. Astfel am simtit anul acesta seara de Inviere, o seara ce ar trebui sa insemne dragoste, iubire, credinta, pace, bucurie si nu candele la 5 lei, bataie pe taxiuri si replici de agatat de genul "Scuze fata, mi s-a stins lumina, pot sa iau si eu de la tine?".
Cu fiecare an ce trece, sarbatorile devin tot mai comerciale, tot mai lipsite de acel sentiment de bucurie, liniste, pace. Mergem la Biserica ca sa ne imbulzim, sa barfim, eventual sa ne etalam noile haine. Totusi, vreau sa raman optimist si sa cred ca anul viitor nu va fi mai rau.
In alta ordine de idei, voi cum va petreceti cele 3 zile de Paste? Mergeti la gratar, vizitati rudele, mergeti la munte?
Mai jos aveti o serie de fotografii realizate la trei Biserici Ortodoxe: Sf. Gheorghe, Precista si cea de la Cimitirul Central.


2 comentarii:

HRISTOS A INVIAT!
Perfect adevarat,draga autorule al acestui articol!
Aceasta sarbatoare a ajuns sa fie doar un prilej de a ne aduna la biserica,la cimitir sau la un gratar pentru a "pune tara la cale",a discuta diverse......a barfi....cum spui si tu,fara sa traim cu adevarat si intens miracolul SPIRITUAL AL INVIERII DOMNULUI!
In zilele noastre suntem prea preocupati de problemele lumesti ,care ne apasa zilnic ,si uitam cu desavarsire de problemele sufletesti si sprirituale.Ceea ce este mai suparator este faptul ca-l uitam pe Dumnezeu atunci cand ne este bine si ni-l amintim doar atunci cand avem nevoie de ajutorul Lui.
Cat priveste aspectul comercial este la fel de adevarat ca acesta persista de ani buni....dar tot noi,oamenii,suntem vinovati ca ne complacem in acesta.Societatea in care traim noi,romanii,a ajuns una de consum si de aici pana la dependenta de comercial nu-i decat un pas.
Trebuie sa ne intoarcem fata catre cele Sfinte si sa traim intens si din suflet fiecare zi lasa de la D-zeu,fara sa devenim fanatici.Sa facem bine si sa nu asteptam rasplata pentru asta!

ADY, AI MARE DREPTATE , IN CEEA CE AI SCRIS MAI SUS ! DIN PACATE !! SI NE MAI INTREBAM..DE CE DUMNEZEU SI-A LUAT MANA DE PE NOI, OAMENII ?

Trimiteți un comentariu

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
© Bacaul Pe Net 2010 - 2011 - All rights reserved!